Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

VIS

-Visele pun in scena si iti prezinta-comunica mai clar sau obscur, calitatea vietii tale, masura intelgerii sau neintelegerii legilor si mecanismelor evolutive ale naturii sau societatii tale, dar pun accent pe succesele sau esecurile tale semnificative.
Visele regizeaza foarte ingenios dorintele tale, felul cum sunt implinite sau nu, obsesiile tale, spaimele tale profunde, initiativele sau neluarea initiativelor la momentul potrivit, cu efectele lor negative, relatia ta cu cei cunoscuti, felul cum unii te ajuta si emuleaza, altii te domina, inhiba, inspaimanta.
Scenariul viselor prezinta la modul interactiv, problemele importante puse de viata ratiunii sau emotiilor tale si ramase nerezolvate timp indelungat, care iti marcheaza viata. Visele iti comunica direct sau metaforic datoriile tale fata de tine, felul cum ai trecut sau nu diferite examene ale vietii, dramatismul si tensiunea frustranta a esecului, prin care ramai un permanent candidat la o anume proba individuanta, mereu ratata.
Dar daca creierul tau, presupusul autor al viselor, iti identifica atat de precis calitatile si lipsurile, de ce nu le pune el mai precis in evidenta in stare treaza, de ce nu te ajuta cu resursele lui imense, sa dai si absolvi un examen important pentru tine?

Leave a Reply