Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

CALITATE

Calitate

-De regula oamenii batrani au convingerea ca lucrurile facute pe vremea lor, erau mai trainice, mai bine facute, din materiale de mai buna calitate. Cumva parerea asta e legitima.
-Obiectele moderne trebuie rapid schimbate, inlocuite cu altele mai eficiente functional, si tot astfel.
-Economia moderna nu vrea ca tu sa faci un tezaur din ce cumperi, sa folosesti decenii marfa de orice fel, pentruca ii blochezi ritmul productiv, ne scotand din folosinta cat mai repede o generatie de forme si functii pentru a o inlocui cu urmatoarea.
-Unii indivizi cinici spun si ca omul actual seamana produsului economic actual, ca e la fel de perisabil intelectiv si emotiv, este supus si el inevitabil uzurii, este un produs al super-tehnologiei politic si cultural personalizante actuale.

-Societatea moderna te vrea mereu altfel, mereu deschis la noutatea economica si culturala de orice fel, dar te vrea si la fel, disponibil mental si afectiv numai la noutatea care ti se ofera, fara comentarii critice asupra oportunitatii sau calitatii ei.

Leave a Reply