Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

constienta

 

-Constienta

-Constienta este din punct de vedere materialist, cel mai straniu produs al materiei, sau filozofic idealist este principiul creativ absolut.
-Constienta este simultan un ecran cu trei dimensiuni auto populabil cu realitate, cu lumea fenomen.
-Este si o ciudata oglinda cu sase dimensiuni care refecta ecranul, reflecta si reflectorul ecranului in sase variante.
-Constienta in identificare de sine ca oglinda goala, nesaturata cu realitate, plina numai de sine, isi da numele discriminativ ‘EU’, isi da pro-numele fundament, generator de nume,.
-Eu este constienta oglinda, in pura auto constientizare.
-TU este Constienta identificanta a altei constiente oglinda, purtatoare de ecran realitate, cu care poarta dialog, face schimb de continut ecran, de lume fenomen.
-Constientele fac schimb de realitati ecran prin intermediul numelor, al cuvintelor cu sens, fiecare nume-sens echivaland un interval unitar de ecran-realitate, de fenomen.
-EL este constienta oglinda ecran potentiala, ne prezenta la dialog, la schimbul constient de realitati ecran, dar constientizabila-evocabila ca oglinda-ecran distincta, de catre constientele EU si TU.
-EL este constienta ecran, partener potential, dar si fost partener efectiv pentru EU si TU.
-Cand o multime de oglinzi euri se unifica ca entitate constienta colectiva unitara, in dialog sau confruntare cu o constienta tu singulara sau colectie de tu, ea se auto constientizeza ca EU multiplu, in varianta auto discriminant constientizanta NOI.
– Partenerul colectiv al constientei EU sau NOI, este multimea unitara de constiente-ecrane TU, este colectia de constiente partenere de dialog, discriminate ca ‘VOI’.
-EI este multimea de constiente ecran potentiale, oricand actualizabile ca partener colectiv, posesor al propriei multi constiente si multi realitati ecran.

Leave a Reply