Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

IMAGINATIE

 

IMAGINATIE

 

-Omul are ‘imaginatie’, fiinta oculta si rebela, usor irationala, care spre deosebire de ‘ratiune’, nu asculta de nici o regula, se pune in miscare singura si isi imagineaza ce vrea ea, in primul rand pentru a se distra pe ea, numai in al doilea rand pentru a distra sau speria, posesorul constient al imaginatiei.
-De aici volumul imens de inventii de toate felurile care umplu societatea, de creatii a tot felul de povesti, stintifice, artistice, religioase, economice, dar mai ales povesti politice-conspirative despre cineva din umbra care stie totul, poate totul, iar din puterea lui rezulta lumea celor condusi cu toate conflictele si aliantele ei, lume care nu prea demonstreaza atot cunoasterea si atot puterea celor care o conduc din umbra.
-Se pare ca oamenii vor sa fie ‘condusi-controlati’, chiar daca ar putea sa se conduca singuri, iar la intrebarea: DE CE? inca nu stim sa raspundem, nu ne ajuta imaginatia…

Leave a Reply