Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

OFRANDA

-Cand omul ingrijeste diferite fiinte, hraneste si adaposteste animalele sau pasarile pe care le creste pentru a satisface propriile nevoi, nu il intereseaza reactia lor senzoriala sau emotiva, cu toate ca ea exista.
-Fiintele crescuta-maturate isi vor darui corpul ofranda celui care le-a tinut in viata, intorcandu-i cu pretul vietii lor, satisfactia pe care au primit-o prin el.
-La fel individul creativ de orice soi, fie el om de stiinta, artist, sportiv, etc, nu isi daruie gratuit opera semenilor, el asteapta de la ei o ofranda, astepta satisfactia lor intelectiva si emotiva cat mai intensa, pe care fiecare a trait-o participand la spectacolul actorului creativ..
-Orice spectacol al omului creativ pentru omul intelectiv-emotiv, nu se plateste numai prin biletul de intrare, prin ceva diferit de spectator.
-Adevarata plata pentru opera de calitate este dubla placere a celui care a primit opera, este schimbarea mintii si sufletului celui care a primit ofranda opera, dar a si daruit ceva in schimb, a daruit mintea si inima sa artistului.
Spectatorul prin sentiment si intelect este o ofranda profunda daruita autorului artist pe durata spectacolului, iar daca trairea operei ca ofranda emotiva nu exista, creatorul insusi nu a facut nimic, nu s-a daruit, pentru ca opera lui nu a fost primita.

Leave a Reply