Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

TIMP

Timp

 
Un film este o desfasurare de evenimente incluse in lumea ta, in al caror timp-actiune proprie nu poti intra pentru ca nu exista, dar poti circula ca spectator, adica ne inclus in evenimentele filmului.
Filmul este o lume memorata, compusa dintr-un numar de info parti simultan existente, pastrate intr-o memorie, parti accesabile si conexabile info procedural, principial in orce ordine, simplificat intr-o anume ordine si ordinea inversa.
Lumea materiala este o realitate efectiv interactiva, este din cate stim unica realitate, in a carei dinamica autentica, cuantificabila temporal, esti inclus, lume compusa dintr-o multime de parti simultan existente din a caror simultaneitate nu poti iesi, asa cum iesi din lumea fimului.
Obiectele realitatii materiale nu pot fi percepute si reprezentate din alta realitate, nu poti sa circuli printre ele in orice ordine de desfasurare vrei, nu te poti desprinde de ele, pentru ca nu exista alta realitate unde sa te situezi si din care sa explorezi asemeni unui film, realitatea materiala care nu este film, nu contine toate variantele desfasurarii sale, asa cum le contine filmul memorat .
Lumea materiala poate fi privita ca un unic obiect, ca o colectie enorma de obiecte simultan prezente care se modifica continuu pastrand SIMULTANEITATEA SI UNICITATEA, starile anterioare ale fiecarui obiect-proces, din realitatea materiala ne existand, nefiind pastrate intr-o memorie, astfel incat sa circuli temporal printre ele, sa accesezi orice stare anterioara, eventual posterioara, viitoare, a lantului transformarii lor.

Leave a Reply